Hård og velbokset kamp i russiske Triumpf Lyubertsy:

 Bertino-Illustration til kampen i Rusland  
Hård russer kunne
ikke kyse Bertino
 

 
  Aftenens sværvægtskamp mellem Claus Bertino og den hårdtslående russer
Maxim Maslov i Triumph, Lyubertsy, blev en hård affære. Maslov kom flydende ud til 1. omgang og i højt tempo forsøgte han at få afgjort kampen hurtigt. Bertino boksede klogt og uimponeret og med gode parader og hårde slag kom han ind i kampen og omgangen blev meget lige.

  Maslov kom noget ned i tempo i 2. omgang og havde tydeligvis fået lidt respekt for Bertinos hårde slag og gode parader. I 3. omgang ramte Bertino flere gange med sit højre kryds og havde endda Maslov rystet. Kampen fortsatte meget jævnbyrdigt, men i 5. omgang blev Bertino ramt hårdt på sit ribben og havde efterfølgende besvær med vejrtrækningen.

  Indtil 7. omgang var kampen fortsat meget jævnbyrdig, men så blev Claus Bertino ramt på det skadede ribben og måtte sætte sig. Da han kom op fløj Maxim Maslov over ham med nogle vilde sving og ramte Bertino 3-4 gange, hvorefter sekundant, Poul Erik Melchiorsen, kastede håndklædet i ringen og opgav, så det blev til et ærgerligt nederlag på teknisk knockout i 7. omgang.

  "Da håndklædet kom ind var det tydeligt at se lettelsen i russerens øjne. Jeg var ellers godt tilfreds med at Claus boksede tæt på modstanderen, med flotte parader og gode hårde slag. Han flugte vores plan til punkt og prikke, derfor er det ekstra ærgerligt at tabe på grund af en skade", sagde træner Melchiorsen.

  Også Claus Bertino var generelt tilfreds med indsatsen, idet han boksede en yderst flot og fornuftig kamp, "Det var dejligt at komme i gang igen og samtidig føle at der var masser af luft til 8 omgange. Havde det ikke været for skaden, så var den lige kamp helt sikkert gået tiden ud", sagde Bertino og fortsatte: "Nu håber jeg bare at skaden ikke volder for store problemer".