Bettina Palle-boksere på Palm-plakaten i Århus:

 Bettina29a
Mock, Kristjansen
og Bertino i ringen
 


Hans Henrik Palm har indgået aftale med Bettina Palle om at stille tre eller flere af sine boksere til rådighed for EM-undercard'et lørdag 30. januar i NRGi Arena i Århus.
 
Ud over Lolenga Mock, der i EM-programmets anden titelkamp møder franskmanden Mehdi Bouadla om det ledige EU-bælte i supermellem-vægt, skal også tidligere EM-udfordrer  Martin Kristjansen og Team Palles sværvægter Claus Bertino i ringen i Århus.
 
Herudover skal promotor Hans Henrik Palm i weekenden forhandle med tidligere Calzaghe-udfordrer Evans Oure Ashira om en mulig kamp på EM-plakaten.
 
"Jeg har endnu en eller to kampe mere i kikkerten, men hvem der yderligere kunne tænkes at komme i ringen, vil jeg ikke løfte sløret for, før jeg ved, om de overhovedet vil være interesseret og kampklar," siger Hans Henrik Palm.
 
EM-stævnet Larsen-Sartison bliver Palms anden opgave som stævne-arrangør.
 
Hans promotor-debut fandt sted i foråret 2007, hvor han - dengang ligeledes i samarbejde med Bettina Palle - arrangerede WBA & WBC-titel-kampen mellem Mikkel Kessler og Librado Andrade i Parken.
 
"Hvor langt ambitionerne vil række i denne omgang, afhænger ene og alene af resultatet 30. januar i Århus.
 
Hvis Mads Larsen - sådan som jeg bestemt forventer, at han gør - besejrer Sartison og bliver ny europamester, vil det da være oplagt at forsøge at udbygge samarbejdet med Mads.
 
Lige her og nu har jeg ikke planer om selv at indgå kontrakter med nogle af de boksere, der allerede er begyndt at ringe mig ned. Den slags overvejelser må vente til senere.
 
Hvis Mads vinder EM-titlen, vil det i løbet af foråret være oplagt at forsøge at orientere os i retning af de to øvrige regerende verdensmestre, IBFs Lucien Bute, der bokser i Canada, og WBOs champion, tyskeren Robert Stieglitz, mens vi i øvrigt afventer mulighederne i og omkring Super Six," siger Hans Henrik Palm.

 

Se også www.palmpromotion.dk