15

Lise Pedersen – Min personlige historie

Mit navn er Lise Petersen. Jeg er 36 år gammel, også har for nyligt fundet glæden i den erotiske verden. Jeg har været så privilegeret, at få lov til at fortælle om min personlige historie. En historie som I forhåbentligt kan relatere til; Hvad er min passion?

Jeg driver til dagligt en blog hvor jeg beretter om erotiske produkter, og eftersom mit kendskab indenfor denne verden er bred. Jeg vil i den anledning helt ekstraordinært dele ud af mine personlige hemmeligheder. Det vil sige fortælle om mit yndlingsprodukt og afslutningsvist kommer med anbefalinger til mænd. Generelt synes jeg det, at pifte sit sexliv op er hamrende interessant. Det vil jeg lige hurtigt reklamere lidt for. Hvis du derfor lige hurtigt ønsker at læse mere omkring hvordan du skal gøre det. Så klik her.

Jeg fulgte mine indsatser

Jeg har som de fleste afprøvet mange forskellige arbejdspladser. I den tro at jeg én dag ville finde det jeg elsker at lave. I mange år bloggede jeg i tide og utide, og fandt det egentligt interessant. Derfor tog jeg for 5 år siden den helt store beslutning. Nemlig at sige mig ellers sikre job op. Det havde dog de konsekvenser, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle.

Derfor begyndte jeg at undersøge mulighederne. Fandt ret hurtigt ud af, at erotik altid har fascineret mig. Derfor var svaret egentligt ret åbenlyst – selvom det ikke var det for mig. Jeg skulle selvfølgelig blogge om erotik.

Hvad mon andre tænker?

Det kan virke som det mest naturlige at skulle forklare sin omgangskreds hvad man laver. Det var det ikke for mig. Jeg havde det nemlig meget svært ved, at mine venner, familie og mine børns legekammerater mon ville tænke om, at jeg drev en erotisk blog.

Derfor gik jeg i mange år og måtte dække mig under forskellige historie og løgne. Indtil det gik op for mig, at hvis så mange andre står ved deres identitet. Så kan jeg da også. Derfor besluttede jeg mig for, at nu ville jeg ikke gemme mig mere. Jeg fortalte åbent omkring hele min proces fra at have gået med svære karriere overvejelser, til hvad jeg skulle i næste uge.

Det bedste der kunne ske

Siden den dag. Kan jeg og min omgangskreds mærke på mig, at jeg har åbnet mig fuldstændig. Det har simpelthen været så skønt at komme ud med de bekymringer. Det viste sig at være ikke tilstedeværende. Det var bare noget jeg gik og bildte mig selv ind. Siden har jeg gjort alt hvad jeg kan for ikke at holde tilbage.

Hvorfor erotik og relationer?

16
Det har altid været mig en gåde, hvorfor jeg finder disse emner så interessante. Jeg tror grundlæggende jeg er romantiker, som bare finder det utroligt spændende at studere andres kemi. Derfor beskæftiger jeg mig hver dag med at snakke med sexologer, virksomhedsledere indenfor erotik og andre branchefolk.

Det som nok også har trukket mig i denne retning er, at folk indenfor branchen er så hamrende søde. Det var noget jeg ret tidligt fandt ud af. Derfor anbefaler jeg altid andre at prøve sig af indenfor denne verden hvis de har modet og lysten. Jeg tror meget på, at man nok skal finde interessen indenfor et emne hvis man bare bruger nok tid på det.

For ligesom så meget andet, så bliver ting sjovere når man er god til det. Derfor vil alle de projekter du starter vokse på dig.

Mine hemmeligheder

Jeg håber I er blevet lidt klogere på hvem jeg er, og hvorfor I skal interessere jer mere for erotik eller det I brænder for. Når alt kommer til alt, skal man selvfølgelig lave det som interesseret en. Her har jeg været så heldig, at denne verden var mit kald.

Som jeg startede med at adressere i indlægget, så vil jeg kort dele mine erfaringer indenfor voksent legetøj. Det kan nemlig være en ualmindelig svær verden at navigerer i. Hvis man ikke ved hvad man kigger efter. Her besidder jeg adskillige års erfaringer, og derfor vil jeg vise dig nogle produkter, som du ikke går galt i byen med.

Min oplevelse er – som jeg stadigvæk selv kan huske fra da jeg startede – er hvordan man kommer i gang, og om det overhovedet vil løfte ens sexliv. Det kan jeg allerede hurtigt løft sløret for, at det gør. Det er selvfølgelig ikke det der redder alt, men jeg tror mere man skal se det, som et fedt krydderi.

 

Mit yndlingsprodukt

Jeg har aldrig rigtig før skrevet om netop dette (ikke engang på min egen blog), men jeg ville have lidt ekstra med til jer. Derfor håber jeg også, at I synes om produktet. Der er tale om intet mindre end alle salgs dildoer.

Det bør alle mænd have

Jeg plejer altid at tilgodese begge køn. Så det vil jeg selvfølgelig også gøre denne gang. Jeg har efter flere dialoger og undersøgelser med en masse forskellige respondenter (udelukkende mænd) fundet frem til det voksne legetøj, som alle mænd synes andre mænd skal have. Der er tale om sexdukker. Uden at gå for meget i detaljer, så kan jeg godt afsløre, at du ikke vil blive skuffet.

Afslutningsvist er der egentligt ikke mere at sige, end at jeg håber du har fundet mit indlæg interessant. I skal takke Signe for at lade mig skrive på siden. Hun har været super flink og rar til at give mig lov til at åbne lidt op for jer. Jeg har forsøgt så vidt muligt at holde mig en sober kommunikation således det ikke bliver for meget erotik. Så det håber jeg ikke har været tilfældet.

 

De kærligste hilsner