Sexlegetøj og dildoer til begyndere

Trænger sexlivet til at blive piftet op i parforholdet? Eller er du single og har behov for lidt nydelse på egen hånd? Så får du her en guide til sexlegetøj og tilbehør, der egner sig godt til dig, der er ny i denne verden.

Dildo

Det mest kendte sexlegetøj er formentlig dildoer. De fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem er, at de er efterligninger af en penis og skal bruges vaginalt. Dildoen kan både bruges, hvis du er alene og trænger til lidt intimitet, eller hvis du og kæresten har behov for et pift til forspillet. En dildo kan eksempelvis fås med vibratorfunktion for ekstra nydelse.

G-punktsvibrator

De fleste kvinder får nemmest orgasme ved at få stimuleret klitoris. Hertil skal du ikke bruge en almindelig dildo, men en lille vibrator, der stimulerer klitoris eller en dildo, der også har g-punktsvibrator. Sidstnævnte er yderst velegnet, hvis du er single og gerne vil have en fuldendt sexoplevelse hjemme i soveværelset.

En lille g-punktsvibrator fylder ikke meget og kan let gemmes af vejen eller tages med på ferie. Den kan også bruges under samleje, hvis du gerne vil opleve en klitorisorgasme, mens du har sex med din kæreste, frem for før eller efter.

Udklædning

Skal det ikke være helt så intimiderende, kan I som par begynde med lidt udklædning eller sexet lingeri. Det kan være i form af bundløse trusser eller kostumer som sygeplejerske eller politimand, der ligger op til rollelege og udlevelse af fantasier.

Sexlegetøj er i dag diskret

Når sexlegetøj ses på film, er det stort og vulgært. Sådan er virkeligheden langtfra. I dag er teknologien og designet så udviklet, at du ikke nødvendigvis kan se, at der er tale om sexlegetøj ved første øjekast.

Et lille pift til sexlivet
Sexlegetøj er et privat anliggende. Det skal helst ikke fylde for meget, og det skal kunne gemmes af vejen. Og så skal det være et lille pift til sexlivet frem for noget stort og overskyggende. Det skal være diskret. Det er det i dag, både i størrelse, form og udformning. Leveringen er typisk også meget diskret og sendes i helt anonym emballage, så hverken postbuddet eller øvrige medlemmer af husstanden ved, hvad der gemmer sig i pakken.

Vil du gerne læse mere om sexlegetøj og få inspiration til forskellige produkter, kan du gøre det her: